Πληρωμές

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία politis-sport.gr έχει ενσωματώσει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης και η αξία της παραγγελίας.

Αντικαταβολή μετρητών

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης.

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου, κατά την παράδοση στο χώρο σου, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου στον courier που θα σου παραδώσει τα προϊόντα. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 1.500€ ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση τιμολογίου η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500€ συν ΦΠΑ συνολικά. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Πληρωμή με Αντικαταβολή θα πρέπει να έχει επιλεγεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο ταμείο, ώστε να λάβει γνώση η εταιρεία μας . Αν δεν έχει επιλεγεί η αντικαταβολή στις μεθόδους Πληρωμής κατά την ολοκλήρωση τις παραγγελίας , δεν θα μπορεί να γίνει αποστολή της.

Νομοθεσία
Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 §2 που τροποποίησε το άρθρο 20 §3του Ν. 3842/2010 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους αγοραστές αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή κάνοντας κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν επιτρέπεται η εξόφληση της παραγγελίας άνω των 500 ευρώ με μετρητά. Αυτό το ποσό θα πρέπει να πληρωθεί με τους παραπάνω τρόπους πληρωμής.

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και η εξόφληση της να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK ΟΨΕΩΣ
ΑΡ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 0026 0209 5502 0070 4797
IBAN: GR6402602090000550200704797