Δίκτυο Καταστημάτων

Αφοί Πολίτη

Η Ιστορία:
Η εταιρεία Politis-Sport έχει τις ρίζες της στο Περιστέρι από το 1970. Ο ιδρυτής Νικόλαος Πολίτης σε πολύ νεαρή ηλικία και προερχόμενος από το νησί της Λευκάδος ξεκίνησε ως πλανόδιος πωλητής να πουλά φανελάκια και T-shirts στο κέντρο της Αθήνας. Με οδηγό την αγάπη του για το εμπόριο και το πάθος του να δημιουργήσει δεν άργησε να πρωταγωνιστήσει στον βιοτεχνικό κόσμο της Ελλάδας ιδρύοντας την “Polit” το 1970. Κατά την ακμάζουσα περίοδο της Βιοτεχνίας στην Ελλάδα η εταιρεία κατόρθωσε και κατείχε ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς η επιχειρηματική της δράση επεκτάθηκε και σε εξαγωγές παραγόμενων προϊόντων σε Ευρώπη και Αμερική.

Η Εξέλιξη:
Στα μέσα του 90′ ο βιοτεχνικός κλάδος της Ελλάδος περνάει κρίση έχοντας να αντιμετωπίσει τον εισαγόμενο ανταγωνισμό από Κίνα και άλλες χώρες που σήμερα είναι εμπορικά κυρίαρχες παγκοσμίως. Η εταιρεία έχοντας υποστεί ζημιές στον κύκλο εργασιών αποφασίζει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της αγοράς και να επεκταθεί παραγωγικά και σε νέους τομείς όπως η μεταξοτυπία, το κέντημα κ.ά. Το 2000 ανοίγει το πρώτο υποκατάστημα στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 61 στο Περιστέρι όπου σήμερα λειτουργεί ως “ektyposi.gr” με αντικείμενο εργασίας τις ψηφιακές εκτυπώσεις και συναφή υπηρεσιών. Το 2007 η εταιρεία επεκτείνεται και με 3ο υποκατάστημα στην οδό Πελασγίας 76Β στο Περιστέρι όπου σήμερα λειτουργεί ως “Smart-Print” με αντικείμενο εργασίας τις εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, τις επιγραφές κ.ά.

Το Παρόν:
Η εταιρεία μας σήμερα διατηρεί 3 καταστήματα πλήρως εξοπλισμένα και το καθένα εξειδικευμένο στο είδος του. Οι δυνατότητες και των 3 καταστημάτων καλύπτουν συνολικά μεγάλο αριθμό υπηρεσιών και παρεχόμενων προϊόντων. Τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε μας δίνουν την δυνατότητα να παράγουμε πολλά από τα είδη στις εγκαταστάσεις μας με αποτέλεσμα να ανταποδίδουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Το Μέλλον:
Η εταιρεία για το μέλλον κι έχοντας ως εμπνευστή τον ιδρυτής της, προσπαθεί να μείνει αντάξια της ιστορίας της, γι΄αυτό οι Αφοί Πολίτη παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και τις μεταβολές των αγορών και έχουν στόχο να μένουν καινοτόμοι και ανταγωνιστικοί. Η δράση τους θα επεκταθεί και στο λιανικό εμπόριο προσφέροντας παραγόμενα προϊόντα αλλά και άλλα Brands σε συμφέρουσες τιμές. Επίσης θα επενδύσει στις νέες τεχνολογίες και στο διαδίκτυο με σκοπό την εύκολη και άμεση πρόσβαση του καταναλωτή με το τελικό προϊόν μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop) και άλλων μηχανισμών.

– –
© Politis-Sport